Search found 2164 matches

by tobias
Thu Jun 17, 2021 9:19 am
Forum: AI-deck
Topic: test_camera example
Replies: 7
Views: 44

Re: test_camera example

You should remove JTAG. Power off then on the CF2.1 and then connect the JTAG to make sure the camera is not "phantom" powered though the JTAG.
by tobias
Thu Jun 17, 2021 9:16 am
Forum: Bitcraze
Topic: Flowdeck V2 I2C connection FAIL
Replies: 6
Views: 61

Re: Flowdeck V2 I2C connection FAIL

Yes it sounds like the PMW3901MB is broken, it does not explain why the VL53L1x isn't working though. Send us an email to support@bitcraze.io and we can work something out.
by tobias
Thu Jun 17, 2021 9:12 am
Forum: AI-deck
Topic: AI-deck jtag wrong states
Replies: 3
Views: 30

Re: AI-deck jtag wrong states

Yes, according to the log the ESP32 was flashed successfully. I don't know if the 3.3v means anything but possibly the jlink can supply 3.3V? If you have a multimeter can you measure the GAP8 JTAG connector when the AI-deck is powered? You should measure pin 1 and 9 as per the image. If you can meas...
by tobias
Wed Jun 16, 2021 9:00 am
Forum: AI-deck
Topic: AI-deck jtag wrong states
Replies: 3
Views: 30

Re: AI-deck jtag wrong states

It is good you got the ESP32 programmed back. I'm not sure why the GAP8 is not responding anymore though. After you were able to flash the ESP32 with the wifi streamer example is the LED1 blinking then? For the GAP8 I tired it with our jlink and got this output with the wifi streamer example: gap8-o...
by tobias
Wed Jun 16, 2021 8:23 am
Forum: Developer Discussions
Topic: Additional sensor doesn't work during flight
Replies: 3
Views: 30

Re: Additional sensor doesn't work during flight

That sounds like a strange behavior. Can you try removing the Lighthouse deck and fly it manually and see if there is a difference? Does the sensor reading make sense before you take off and then stops working at take off?
by tobias
Wed Jun 16, 2021 8:08 am
Forum: Bitcraze
Topic: Flowdeck V2 I2C connection FAIL
Replies: 6
Views: 61

Re: Flowdeck V2 I2C connection FAIL

The voltages looks correct. The PMw3901MB is running on 1.8V but its IO on 3V. What might be a bit strange is 0.5 voltage at R8, would expect it to be at 3V as it is a pull-up to keep it out of reset. I measured on a board here and R8 is 3V on both sides. Can you measure that again? The missing comp...
by tobias
Wed Jun 16, 2021 6:58 am
Forum: Support
Topic: flow deck v2 error
Replies: 19
Views: 732

Re: flow deck v2 error

Then we know it is the Crazyflie. I'm pretty certain now that it is pin 1 (VCC) on the left side that has a glitch. Feel free to contact us at support@bitcraze.io to ask for a replacement board.
by tobias
Wed Jun 16, 2021 6:53 am
Forum: AI-deck
Topic: test_camera example
Replies: 7
Views: 44

Re: test_camera example

It looks like the problem is camera related. Did you test to remove the JTAG while power cycling the CF2.1 as described in this post?
by tobias
Tue Jun 15, 2021 9:18 am
Forum: AI-deck
Topic: test_camera example
Replies: 7
Views: 44

Re: test_camera example

Do you still have an issue or you managed to solve it?
by tobias
Tue Jun 15, 2021 9:15 am
Forum: Developer Discussions
Topic: Wrong Height using flowdeck
Replies: 3
Views: 305

Re: Wrong Height using flowdeck

I tried to reproduce it but couldn't. Could you share some more detailed instructions and possible if you have any script that you run. My theory is that there is a large enough voltage dip to put the ranging sensor in a bad state during take off. Is it a particular battery that is problematic? Can ...