Search found 17 matches

by sstroobants
Thu Apr 04, 2019 11:48 am
Forum: General discussions
Topic: Crazyflie Deck design
Replies: 10
Views: 2194

Re: Crazyflie Deck design

Thanks! I will try this this afternoon
by sstroobants
Thu Apr 04, 2019 11:36 am
Forum: Loco Positioning System
Topic: Anchor ID's resetting after power-up
Replies: 6
Views: 289

Re: Anchor ID's resetting after power-up

Just wanted to let you know that I stopped Modemmanager and now the problems have stopped (as you expected). So that was most likely the cause of the issue.
Thanks for the support!
by sstroobants
Thu Apr 04, 2019 11:32 am
Forum: General discussions
Topic: Crazyflie Deck design
Replies: 10
Views: 2194

Re: Crazyflie Deck design

To free UART1, is it necessary to bridge only GS3 and GS4? I am not exactly sure which pads to solder, but it seems like at least GS3 and GS4 should be bridged, I am not sure about GS1 and GS2.
by sstroobants
Wed Apr 03, 2019 11:02 am
Forum: Loco Positioning System
Topic: CF2 crashes when in DEBUG mode with Locodeck
Replies: 4
Views: 240

Re: CF2 crashes when in DEBUG mode with Locodeck

As I said in my previous post, the sensorsCalibrated() function that is called by usddeck.c never resolves and the usddeck code hangs there. For some reason the stabilizer.c calls the same function sensorsCalibrated() but this one does resolve (actually a lot of times until, of course, it returns tr...
by sstroobants
Wed Apr 03, 2019 10:50 am
Forum: Loco Positioning System
Topic: LOC Node Setup
Replies: 5
Views: 326

Re: LOC Node Setup

Yes, now you can either choose to let the anchors calibrate themselves or change the values of the anchors manually in the screen you show (by clicking on the desired value to be changed). Now they all have a location of 0,0,0.
by sstroobants
Wed Apr 03, 2019 9:43 am
Forum: Loco Positioning System
Topic: CF2 crashes when in DEBUG mode with Locodeck
Replies: 4
Views: 240

Re: CF2 crashes when in DEBUG mode with Locodeck

Hmm it seems like that problem was different from that issue, since with a priority of 5 it didn't work even without any other deck. With a priority of 3, it does start nomally with the sd deck attached, but now the SD deck seems to hang after the "wait for sensors" line. It seems like the sensorsCa...
by sstroobants
Wed Apr 03, 2019 8:22 am
Forum: Loco Positioning System
Topic: CF2 crashes when in DEBUG mode with Locodeck
Replies: 4
Views: 240

Re: CF2 crashes when in DEBUG mode with Locodeck

I noticed that this does not happen (so it starts normally) when I lower the Locodeck priority from 5 to 3. Not sure if this is helpful in any way.
by sstroobants
Wed Apr 03, 2019 8:06 am
Forum: Loco Positioning System
Topic: LOC Node Setup
Replies: 5
Views: 326

Re: LOC Node Setup

Have you tried to write the locations of the nodes to the anchors? You can do that in the configure positions tab by adding the individual Id's and then write to anchors, if the boxes turn green, it has worked.
by sstroobants
Tue Apr 02, 2019 2:48 pm
Forum: Loco Positioning System
Topic: CF2 crashes when in DEBUG mode with Locodeck
Replies: 4
Views: 240

CF2 crashes when in DEBUG mode with Locodeck

As title says. With the locodeck attached and the firmware in debug mode (DEBUG=1 in the config.mk file) the CF2 won't start (it crashes with red leds). Most I get out of the console in the cfclient is this: SYS: ---------------------------- SYS: Crazyflie 2.0 is up and running! SYS: Build 40:0583fa...
by sstroobants
Tue Apr 02, 2019 1:27 pm
Forum: Loco Positioning System
Topic: CF2 restarts when both LPS and SD card are mounted
Replies: 1
Views: 160

Re: CF2 restarts when both LPS and SD card are mounted

Just tested it and the same happens when I try to connect both the SD card reader and the flow deck... So it seems this is not the correct place for this post... Let me know if there is a better place to ask this