test loco position but cfclient no any response

All discussions related to the Loco Positioning system
justinleeyang
Expert
Posts: 160
Joined: Mon Dec 28, 2015 5:07 am

Re: test loco position but cfclient no any response

Post by justinleeyang » Mon Jun 04, 2018 12:08 pm

I will try it :)

justinleeyang
Expert
Posts: 160
Joined: Mon Dec 28, 2015 5:07 am

Re: test loco position but cfclient no any response

Post by justinleeyang » Mon Jun 04, 2018 12:17 pm

and I have adjusted the self.is_loco_deck_active = True, how to generate a windows version cfclient?

justinleeyang
Expert
Posts: 160
Joined: Mon Dec 28, 2015 5:07 am

Re: test loco position but cfclient no any response

Post by justinleeyang » Mon Jun 04, 2018 1:40 pm

hi, arnaud:

after command line, don't improve the cfclient's speed.

Code: Select all

sudo apt-get remove python3-pyqtgraph
pip3 uninstall pyqtgraph
pip3 install pyqtgraph

justinleeyang
Expert
Posts: 160
Joined: Mon Dec 28, 2015 5:07 am

Re: test loco position but cfclient no any response

Post by justinleeyang » Mon Jun 04, 2018 2:12 pm

and I also try the windows version, update the latest crazyflie-clients-python, the speed is normal. so maybe the VM issue ?

arnaud
Bitcraze
Posts: 1754
Joined: Tue Feb 06, 2007 12:36 pm

Re: test loco position but cfclient no any response

Post by arnaud » Mon Jun 11, 2018 11:08 am

After the commands you still get the same errors in the console or is it just the speed that is slow without console print?

justinleeyang
Expert
Posts: 160
Joined: Mon Dec 28, 2015 5:07 am

Re: test loco position but cfclient no any response

Post by justinleeyang » Mon Jun 11, 2018 1:13 pm

still get the same errors in the console.

Post Reply