Working with VS Code

Firmware/software/electronics/mechanics
Post Reply
ricardo.halfeld
Beginner
Posts: 20
Joined: Tue May 22, 2018 1:40 pm

Working with VS Code

Post by ricardo.halfeld » Sun Apr 07, 2019 7:25 pm

Is anyone using VS Code to work with Bitcraze stuff? I'm fairly new to all of this so pointers from someone who has successfully done it would be appreciated. I've been using the virtual machine for that stuff, but I use VS Code for pretty much everything else these days. Would be great if I could make it my one-stop-shop for all things programming.

ricardo.halfeld
Beginner
Posts: 20
Joined: Tue May 22, 2018 1:40 pm

Re: Working with VS Code

Post by ricardo.halfeld » Mon Apr 08, 2019 1:23 pm

Just found this and this.

At the very end of the second link:
VS can certainly be used as an IDE, but hooking it up to the ARM toolchain for building might not be possible. Investigation needed.

marcus
Bitcraze
Posts: 599
Joined: Mon Jan 28, 2013 7:02 pm
Location: Sweden
Contact:

Re: Working with VS Code

Post by marcus » Mon Apr 08, 2019 2:59 pm

I'm currently using VSCode but I build from the command line. For debugging I use the Cortex-Debug plugin. I think there's some features missing, but it possible to break, step and restart the target at least.

Post Reply