LH2 Mounting on a Truss

Topics related to the Lighthouse positioning system, configuration and use
Post Reply
whoenig
Expert
Posts: 382
Joined: Mon Oct 27, 2014 2:55 am

LH2 Mounting on a Truss

Post by whoenig »

Does anybody have recommendations for mounting the LH2 basestations on a truss (rather than on the wall)? Specifically, I am using a Global Truss F34 with 50mm diameter tubes. I didn't find any information regarding that in the getting starting guide at https://www.bitcraze.io/documentation/t ... ighthouse/.
arnaud
Bitcraze
Posts: 2504
Joined: Tue Feb 06, 2007 12:36 pm

Re: LH2 Mounting on a Truss

Post by arnaud »

Hi,
We have been using the "Manfrotto 035 Superclamp" on our truss to setup the lighthouse basestation and they work quite fine. We have a Global Truss F23 so it is a bit thinner, but the clamp is documented to work with up to 55mm tubes.
whoenig
Expert
Posts: 382
Joined: Mon Oct 27, 2014 2:55 am

Re: LH2 Mounting on a Truss

Post by whoenig »

Thanks Arnaud!
Post Reply