Search found 2151 matches

by tobias
Fri Jun 11, 2021 7:56 am
Forum: Support
Topic: flow deck v2 error
Replies: 15
Views: 652

Re: flow deck v2 error

OK, good, one step forward. Then we know it is a connection issue. I think then it is either the connector tongues or the soldering legs of the connector, and my guess is the latter. Can you try to inspect the soldering of the connector legs to the board. It is probably on the flow deck but could be...
by tobias
Thu Jun 10, 2021 1:30 pm
Forum: Support
Topic: flow deck v2 error
Replies: 15
Views: 652

Re: flow deck v2 error

Check that it is a connection between the two red measurement points and between the two blue when they are mounted together.

Also, do you have two flow decks or did I read that wrong?
by tobias
Thu Jun 10, 2021 1:13 pm
Forum: Developer Discussions
Topic: Wrong Height using flowdeck
Replies: 2
Views: 276

Re: Wrong Height using flowdeck

That is a very weird behavior. Is it the same behavior if you don't restart the Crazyflie? It sounds like the ranging sensor (VL53L1x) is reporting the wrong height.
by tobias
Thu Jun 10, 2021 7:00 am
Forum: Support
Topic: flow deck v2 error
Replies: 15
Views: 652

Re: flow deck v2 error

So the problems is related to the flow deck v2 and not the multiranger. And you get the same error with both boards? If it is only one board I would say it is a problem with the VL53L1x sensor but if it is on two boards I'm confused and would guess that there is some problem on the CF2.1 side, like ...
by tobias
Thu Jun 10, 2021 6:38 am
Forum: AI-deck
Topic: AI Deck Flashing Issues
Replies: 11
Views: 740

Re: AI Deck Flashing Issues

There is always the possibility of some HW issue but it could also be Wifi access related. Do you have a firewall or similar that could be interfering?
Could you try running the test_camera example to rule out any problems with the camera?
by tobias
Mon Jun 07, 2021 2:19 pm
Forum: Loco Positioning System
Topic: Adoption of the DWM3000 module.
Replies: 18
Views: 3186

Re: Adoption of the DWM3000 module.

Electrically it is a drop in replacement but software wise there is quite some work do be done since the driver layer (libdw1000) is different (registers differs) and needs to be adapted. This work we have not planned to do yet and if someone is up for it please help out.
by tobias
Mon Jun 07, 2021 2:12 pm
Forum: Support
Topic: flow deck v2 error
Replies: 15
Views: 652

Re: flow deck v2 error

Looks like a problem with the Vl53L1 sensor on the Flow deck but it is unlikely that it is a problem on two Flow decks. Also the same sensors works on the Multiranger deck so no buss issue. I'm leaning towards a software error, possibly we have a bug on the master branch. Can you try with: The lates...
by tobias
Mon Jun 07, 2021 11:34 am
Forum: AI-deck
Topic: Camera
Replies: 1
Views: 256

Re: Camera

Are you referring to the AI-deck? There is a getting started example, the "Wifi video streamer".
by tobias
Thu Jun 03, 2021 2:47 pm
Forum: AI-deck
Topic: AI Deck Flashing Issues
Replies: 11
Views: 740

Re: AI Deck Flashing Issues

I now got time to test it and it is no problem for me to get it to connect using the VM. I did not do anything special other then increasing the video memory to get it to start. So probably some access/security issue. Do both green LED on the AI-deck blink when you power it on. Also when it is conne...
by tobias
Thu Jun 03, 2021 9:21 am
Forum: AI-deck
Topic: AI Deck Flashing Issues
Replies: 11
Views: 740

Re: AI Deck Flashing Issues

My guess is that it is a some form of security problem with the wifi and possibly running it though the VM. We have had it working though the VM but it was a while ago so possibly something has changed.