Search found 20 matches

by sstroobants
Wed Aug 28, 2019 7:48 am
Forum: Developer Discussions
Topic: Buffer Error when make cload
Replies: 4
Views: 491

Re: Buffer Error when make cload

For me, pulling the latest version of the client and python libraries and reinstalling them solved this issue!
by sstroobants
Wed Aug 28, 2019 7:43 am
Forum: Developer discussions
Topic: reboot from a python program
Replies: 5
Views: 1535

Re: reboot from a python program

Thanks! I totally forgot about the cfloader... Only tried it with make cfload. Now I get the same problem as in this thread however: https://forum.bitcraze.io/viewtopic.php?t=3837&p=17662. But I'll post a reply there. EDIT: Just pulled the latest version of both the crazyflie-clients-python and craz...
by sstroobants
Tue Aug 27, 2019 3:20 pm
Forum: Developer discussions
Topic: reboot from a python program
Replies: 5
Views: 1535

Re: reboot from a python program

Hi, very late reply to this old message: My on/off button broke and I tried resetting it to bootloader using this method and it seems to work (blue lights showing). I just cannot update the firmware, since (I guess because you said this in your previous response) the address has changed. As you said...
by sstroobants
Thu Apr 04, 2019 11:48 am
Forum: General discussions
Topic: Crazyflie Deck design
Replies: 10
Views: 2558

Re: Crazyflie Deck design

Thanks! I will try this this afternoon
by sstroobants
Thu Apr 04, 2019 11:36 am
Forum: Loco Positioning System
Topic: Anchor ID's resetting after power-up
Replies: 6
Views: 469

Re: Anchor ID's resetting after power-up

Just wanted to let you know that I stopped Modemmanager and now the problems have stopped (as you expected). So that was most likely the cause of the issue.
Thanks for the support!
by sstroobants
Thu Apr 04, 2019 11:32 am
Forum: General discussions
Topic: Crazyflie Deck design
Replies: 10
Views: 2558

Re: Crazyflie Deck design

To free UART1, is it necessary to bridge only GS3 and GS4? I am not exactly sure which pads to solder, but it seems like at least GS3 and GS4 should be bridged, I am not sure about GS1 and GS2.
by sstroobants
Wed Apr 03, 2019 11:02 am
Forum: Loco Positioning System
Topic: CF2 crashes when in DEBUG mode with Locodeck
Replies: 4
Views: 411

Re: CF2 crashes when in DEBUG mode with Locodeck

As I said in my previous post, the sensorsCalibrated() function that is called by usddeck.c never resolves and the usddeck code hangs there. For some reason the stabilizer.c calls the same function sensorsCalibrated() but this one does resolve (actually a lot of times until, of course, it returns tr...
by sstroobants
Wed Apr 03, 2019 10:50 am
Forum: Loco Positioning System
Topic: LOC Node Setup
Replies: 5
Views: 552

Re: LOC Node Setup

Yes, now you can either choose to let the anchors calibrate themselves or change the values of the anchors manually in the screen you show (by clicking on the desired value to be changed). Now they all have a location of 0,0,0.
by sstroobants
Wed Apr 03, 2019 9:43 am
Forum: Loco Positioning System
Topic: CF2 crashes when in DEBUG mode with Locodeck
Replies: 4
Views: 411

Re: CF2 crashes when in DEBUG mode with Locodeck

Hmm it seems like that problem was different from that issue, since with a priority of 5 it didn't work even without any other deck. With a priority of 3, it does start nomally with the sd deck attached, but now the SD deck seems to hang after the "wait for sensors" line. It seems like the sensorsCa...
by sstroobants
Wed Apr 03, 2019 8:22 am
Forum: Loco Positioning System
Topic: CF2 crashes when in DEBUG mode with Locodeck
Replies: 4
Views: 411

Re: CF2 crashes when in DEBUG mode with Locodeck

I noticed that this does not happen (so it starts normally) when I lower the Locodeck priority from 5 to 3. Not sure if this is helpful in any way.