Search found 6 matches

by al_cf_uom
Fri Apr 05, 2019 7:48 pm
Forum: General discussions
Topic: Absolute yaw, or stopping the yaw re-zeroing?
Replies: 3
Views: 174

Re: Absolute yaw, or stopping the yaw re-zeroing?

This worked- thanks!

However I am still wondering why it is that we cannot get any magnometer data from the crazyflie 2.1?

Is this something that requires a simple firmware change, or is it a difference in the hardware?
by al_cf_uom
Mon Apr 01, 2019 1:23 pm
Forum: General discussions
Topic: Absolute yaw, or stopping the yaw re-zeroing?
Replies: 3
Views: 174

Absolute yaw, or stopping the yaw re-zeroing?

Hi When I look at the stabilizer.yaw via the logger it will provide a very accurate measurement, but then over several seconds to a minute will always re-zero the current 'yaw = 0' to wherever value it is currently facing. For the purposes of my project I require this value to remain accurate even w...
by al_cf_uom
Mon Feb 11, 2019 8:03 pm
Forum: Loco Positioning System
Topic: Using the LPS with ROS
Replies: 1
Views: 211

Using the LPS with ROS

Hi We are using a crazyflie 2.0 (latest firmware) and wish to integrate it with ROS. The system works fine with cfclient but we are having some issues with the ROS. We have managed to connect to the crazyflie via ROS (latest release of the crazyflie ROS packages), and can access data such as pressur...
by al_cf_uom
Thu Jan 31, 2019 11:01 am
Forum: Loco Positioning System
Topic: Positioning deck not turning on, possibly broken
Replies: 1
Views: 125

Positioning deck not turning on, possibly broken

Hi We've been trying to get a Loco positioning system working for some time. It's my understanding that when the positioning deck is connected to the crazyflie and our nodes are all configured as such and powered on, the loco deck should have some LED's lit, and the cfclient recognise that it's conn...
by al_cf_uom
Tue Dec 11, 2018 5:36 pm
Forum: Loco Positioning System
Topic: Positioning deck suddenly stopped working- appears broken
Replies: 4
Views: 234

Re: Positioning deck suddenly stopped working- appears broken

Hi, The deck should not stop working suddenly like that. Could you copy-paste what is displayed in the console when connecting the Crazyflie? Here is the terminal output saying no loco deck is installed: INFO:cflib.crazyflie:Callback->Connection setup finished [radio://0/100/2M] INFO:cfclient.utils...
by al_cf_uom
Mon Dec 10, 2018 1:09 pm
Forum: Loco Positioning System
Topic: Positioning deck suddenly stopped working- appears broken
Replies: 4
Views: 234

Positioning deck suddenly stopped working- appears broken

Hello We are using a crazyflie 2.0 (latest firmware), and a loco positioning system. The system was working for the most part and we were obtaining position and orientation measurements via the cfclient (linux). Recently however upon turning on the crazyflie when connected to the loco deck, the deck...