Search found 4 matches

by aeladl
Thu Aug 17, 2017 3:47 am
Forum: Loco Positioning System
Topic: Loco Positioning System Setup
Replies: 8
Views: 1324

Re: Loco Positioning System Setup

I will try this tomorrow but there did not seem to be certain nodes that caused this. I will reflash and reconfigure everything and let you know how it goes.
by aeladl
Wed Aug 16, 2017 3:55 pm
Forum: Loco Positioning System
Topic: Loco Positioning System Setup
Replies: 8
Views: 1324

Re: Loco Positioning System Setup

Thank you very much Arnaud. However this still does not solve the problem that nodes 0 and 1 are always green in the ranging in client even when they are off and 2, 3, 4, and 5 are always red even when in range.
by aeladl
Tue Aug 15, 2017 3:05 pm
Forum: Loco Positioning System
Topic: Loco Positioning System Setup
Replies: 8
Views: 1324

Re: Loco Positioning System Setup

Hi Arnaud, 1) I am using 6 nodes. 2) The firmware of them as well as the drone is up to date and they are indexed 0-5. 3) The anchor ranging status does not appear in the lps tab as show in the tutorial. Those boxes are just not there. 4) The anchor position fields stay white no matter what I do. Th...
by aeladl
Mon Aug 14, 2017 11:40 pm
Forum: Loco Positioning System
Topic: Loco Positioning System Setup
Replies: 8
Views: 1324

Loco Positioning System Setup

Hi, I have set up the loco positioning system exactly as described on the website but when I enter the positions of the nodes in the client and hit "write to nodes" nothing happens no matter how many times I retry or restart. 2 nodes are depicted correctly on the maps below but the others are just s...