Search found 5 matches

by wtse
Mon May 01, 2017 10:10 pm
Forum: Developer Discussions
Topic: Z-Ranger and LPS Compatibility?
Replies: 1
Views: 522

Z-Ranger and LPS Compatibility?

I have a Crazyflie working with the Loco Positioning System and I recently ordered the new Z-Ranger deck as well. Are these two systems mutually exclusive, or will I be able to use the LPS for X and Y coordinates and the Z-Ranger for an accurate Z measurement?
by wtse
Tue Apr 18, 2017 5:10 pm
Forum: Developer Discussions
Topic: Crazyflie 2.0: Self test acc X [FAIL] [SOLVED]
Replies: 3
Views: 1178

Re: Crazyflie 2.0 does not start correctly: Self test acc X [FAIL]

I tried knocking the board, which did not resolve the problem, so I reflowed the MPU9250 as you suggested and everything is back to working order. Thank you for your help!
by wtse
Mon Apr 17, 2017 11:15 pm
Forum: Developer Discussions
Topic: Crazyflie 2.0: Self test acc X [FAIL] [SOLVED]
Replies: 3
Views: 1178

Crazyflie 2.0: Self test acc X [FAIL] [SOLVED]

I have a Crazyflie 2.0 with the Loco Positioning Deck that was previously working fine, but now does not start up properly. The console in the Crazyflie Client gives this response when connecting: --- SYS: Crazyflie 2.0 is up and running! SYS: Build 258:ffefd74d9b9a (2016.09-258) CLEAN SYS: I am 0x3...
by wtse
Wed Apr 12, 2017 7:06 pm
Forum: Loco Positioning System
Topic: [Solved] Errors in RViz and no take-off
Replies: 4
Views: 1216

Re: Errors in RViz and no take-off

I checked the URI is correct (it is the same as what works when using the Crazyflie client). After recharging the Crazyflie overnight, I am no longer getting the errors in RViz although I do get a warning that the link quality is low. There are no errors presented in RViz, but the Crazyflie will not...
by wtse
Wed Apr 12, 2017 2:25 am
Forum: Loco Positioning System
Topic: [Solved] Errors in RViz and no take-off
Replies: 4
Views: 1216

[Solved] Errors in RViz and no take-off

When following the steps on the ROS documentation for the LPS, I get two errors in RViz: Under RobotModel: " crazyflie/base_link No transform from [crazyflie/base_link] to [world]" Under Axes: " Transform For frame [crazyflie/base_link]: Frame [crazyflie/base_link] does not exist" The Crazyflie does...